GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND BIJ BESTEL BEDRAG VA. €50
VOOR 15:00 BESTELD - DEZELFDE WERKDAG VERSTUURD

Shipping & Returns

1. Verzending/ Shipment

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 • De verzendkosten binnen Nederland zijn €3.95 en boven de €50,- is er GRATIS verzending
 • De verzendtijd binnen Nederland is 1 dag. Hierbij wordt de zending dezelfde dag nog verzonden, wanneer er voor 15:00 wordt besteld. Dit zorgt ervoor dat het de volgende dag in huis is.
 • Voor de andere landen binnen de EU en buiten de EU worden er wel verzendkosten gerekend en zijn de prijzen op de webshop exclusief verzendkosten.

SHIPPING TO EUROPEAN COUNTRIES:

 • Shipments to Belgium or Germany cost €9,00. Shipment time is 1-2 days
 • Shipments to France cost €15,00. Shipment time is 1-2 days
 • Shipments to Italy cost €18,00. Shipment time is 1-2 days.

(Shipment time might vary during the corona crisis. You can track your shipment with the track and trace that we will mail to you after the order is leaving our office)

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 uur en 18:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Dit komt doordat het pakket uit onze macht is, wanneer het bij PostNL aankomt en wij hier geen invloed meer op hebben. Wij zorgen er echter wel voor dat de bestelling bij ons zo snel mogelijk verstuurd wordt, zodat dit er al voor zorgt dat u het pakketje zo snel mogelijk binnen heeft.

Vragen/ questions?

Je mag ons altijd mailen indien je vragen hebt. We’re here for you! We zijn bereikbaar op [email protected]

2. Retourneren/ Returning

At the bottom of this page, you can find the return form for sending your items back to us. Make sure you read the return conditions that are stated on this webpage and add the form to your package.

2.1. Retourneren

Ben je niet tevreden met je aankoop, dan kan je dit natuurlijk retourneren. Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling je retour in originele verpakking, terugsturen naar onderstaand adres. Vergeet niet de factuur en/of pakbon bij te voegen. Wanneer je je retour verstuurt, bewaar dan altijd je Track&Trace bonnetje totdat je retour verwerkt is! Als we jouw retour hebben ontvangen zullen wij het bedrag zo snel mogelijk terugstorten op jouw betaal rekeningnummer.

2.1.1 De stappen om uw pakket te retourneren

Wanneer u een pakketje heeft met items die u wilt retourneren moet u de volgende stappen bij langs gaan:

 • Lees de retourvoorwaarden, hieronder zodat u zeker weet dat het item dat u wilt retourneren hieraan voldoet.
 • Lees de paragraaf 1.4 wanneer u sale items wilt retourneren

U heeft nu alle informatie over het retourbeleid tot u genomen, nu volgen de stappen van het retourneren zelf:

Doe de retour items terug in de originele verpakking, bekijk de voorwaarden voor de verpakking van de schoenen en laarzen/boots bij de retourvoorwaarden. Hieronder volgen twee manieren van retourneren.

RETURNISTA

Sinds kort werken wij samen met de retourservice Returnista. Dat is een ophaal- en wegbrengservice die samenwerkt met DHL en UPS. 

Hoe werkt het ophalen van je pakket?

• Vul het retourformulier in Return form
• Ga naar https://stlush.returnista.nl
• Plan daar je ophaalafspraak in
• Laat je pakket thuis of op een ander adres ophalen
• Je hebt geen etiket of printer nodig
• Kies zelf een dag & tijdvak die jou het beste uitkomt
• Eenvoudig betalen via iDEAL
• Retourkosten: €5,95

Hoe werkt de betaling? 

De retourkosten met Returnista binnen Nederland voor het ophalen €5,95 en wegbrengen bedragen €5,50.

Hoe werkt het wegbrengen van je pakket?

Als je er voor gekozen hebt om je pakketje zelf weg te brengen, dan ontvang je na het betalen een mail van Returnista met een retourlabel. Je kunt vervolgens je pakket zelf wegbrengen naar een door jou gekozen DHL of UPS punt. Zorg ervoor dat je het retourformulier Return form nog bij het pakket en de bon bij je pakket in hebt gedaan, zodat wij weten van wie de retour is.
Heb je eventueel vragen over je retourzending via Returnista?

Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Klik hier https://www.returnista.nl om naar de Returnista website te gaan!

2.2. Retourvoorwaarden
Uiteraard moet je de kleding kunnen passen, maar zorg er wel voor dat alle labels en etiketten intact blijven. Artikelen dienen compleet, in originele staat en voor zover mogelijk in de originele verpakking (inclusief eventuele plastic hoes of kledingzak) te worden geretourneerd. Artikelen die je terugstuurt mogen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen zijn.

Daarbij moet zoals bovenstaand is genoemd, de items binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd zijn. Indien dit niet binnen de gestelde termijn gebeurt, zal u een tegoed code ontvangen van het bedrag van de items dat geretourneerd is. U krijgt via de mail een tegoed code opgestuurd. Dit bevat het gehele retour bedrag. Dit bedrag moet in een keer worden ingeleverd. De code blijft geldig tot dat het bedrag is ingeleverd, hier zit dus geen termijn aan verbonden.

2.3. Items die niet geretourneerd kunnen worden

ST. Lush kan helaas de producten niet retour aannemen als het volgende is gebeurd:

 • Het label en prijskaartje zijn van het product afgehaald.
 • Er zijn beschadigingen aangetroffen door intensief gebruik, transpiratie, deodorant, make-up vlekken en/of verkleuring door zonlicht.
 • Er zitten gaten en scheuren in de producten.
 • Laarzen / boots mogen niet geretourneerd worden wanneer deze gedragen zijn. Boots en laarzen kunnen alleen geretourneerd worden in de originele verpakking en alles moeten netjes bij ons terugkeren. Anders is het niet meer mogelijk om de items hierna nog te verkopen.

*Items die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden kunnen helaas niet retour worden genomen, er vind dan geen terugbetaling plaats. Indien het item gedragen is of make-up vlekken bevat sturen we het item terug naar de klant. Alle items worden voor verzending dubbelgecheckt bij het inpakken en bij eventuele retouren.

2.4. Mag het retourneren van sale items?

Sale items kunnen niet geretourneerd worden, het mag eventueel wel geruild worden voor een ander item.

Indien sale items retour worden gestuurd, zal hierbij geen geld worden teruggestort. U krijgt via de mail een tegoed code opgestuurd. Dit bevat het gehele retour bedrag. Dit bedrag moet in een keer worden ingeleverd. De code blijft geldig tot dat het bedrag is ingeleverd, hier zit dus geen termijn aan verbonden.

Shopping cart